För fjärde året i rad anordnades i torsdags 20 oktober en höstfest, denna gång med grekiskt tema. 77 av föreningens 277 medlemmar hade hörsammat inbjudan och fyllde den i blåvitt dekorerade församlingssalen. Buffébordet var dukat med grekiskinspirerad mat som olyckligtvis tog slut lite för fort i vissa skålar. Efter mat och dryck intog den grekiska musikgruppen Taximi scenen, fyra musikanter med sina instrument: gitarr, fiol, baglama, kontrabas och mbouzouki samt sång. Första delen av framträdandet bestod av genuin grekisk folkmusik med rötter i antiken. Efter kaffet blev igenkänningsfaktorn större, då bland annat Zorbas dans och Aldrig på en söndag framfördes med känsla och virtuositet och fick stående applåder.

Nästa medlemsträff blir torsdag 10 november, då Åsa Sandell, numera bosatt i Nora, berättar om sitt liv som boxare men också som journalist och författare. Tid 14.00, plats Församlingshemmet. Ingen föranmälan.

Fredag 18 november är vi bjudna till slottet i Örebro. Ett fåtal platser kvar. Anmälan till Brita, 0703871546 eller 0587-71028­