Föreningens sista medlemsmöte för året brukar traditionsenligt bjuda på Luciatåg och välsmakande jultallrik. Torsdagens möte var inget undantag därvidlag men platsen skilde sig från tidigare decembermöten. Festen ägde i år rum i Stadshotellets stora sal. Och tur var väl det! Av föreningens 308 medlemmar hade 120 hörsammat inbjudan. När alla fått sin välkomstglögg och bänkat sig vid borden och ordföranden Hasse Sandberg hälsat välkommen, trädde Lucia in med sitt följe av nästan femtio tärnor, stjärngossar och tomtar. Det var Järntorgsskolans klass 6 som framförde traditionella luciasånger blandat med nya melodier och jazzigare tongångar. Hasse Sandberg och publiken tackade med en stor applåd alla elever och medföljande lärare för det fina framförandet.

Så var det dags för jultallriken som i stället blivit ett julbord där var och en fick fylla sitt eget fat med allt ifrån smakliga sillinläggningar till Janssons frestelse och prinskorv.

Programmet för våren 2020 skickas ut i början av januari. Första månadsmötet 2020 blir den 16 januari. Temat är då Avfallshantering i Nora kommun. Torsdagsmötena kommer i fortsättningen att hållas i Stadshotellets stora sal.