Torsdagar kl 14.00 i Tullbackens samlingssal Entré 50:- om inget annat anges. Betalas på plats, kontant eller med Swish. Kaffe/te med bröd ingår.

 

Torsdagen den 19 september kl 14.00

Elisabeth Anestad, vår nya polisområdeschef besöker oss

Elisabeth Anestad berättar om polisens arbete i region Berg­slagen och i Örebro län.

Hur ser arbetet ut i Nora och vilken typ av brott kan äldre drabbas av? Elisabeth svarar gärna på frågor så tänk ut vad ni har för funderingar. Finns det något budskap som vi som grupp vill skicka med Elisabeth?

 

Torsdagen den 10 oktober kl 14.00

Carl Jan Granqvist

Carl Jan Granqvist fortsätter på vår programpunkt ”Vår hälsa och vällevnad” och berättar om sitt deltagande i ”Biggest Loser”, sin diabetes och om kost och hälsa. Entré 100 kr.

 

Torsdagen den 14 november kl 14.00

Kristina från Duvemåla & Vilhelm Moberg

Vi får njuta av det vackraste ur Benny Anderssons och Björn Ulvaeus musikal Kristina från Duvemåla. Samtidigt berättas den spännande historien om Sveriges största författare genom tiderna. Pernilla Ingvarsdotter sjunger bl a Du måste finnas, och Guldet blev till sand medan Vilhelm Moberg-sällskapets ordförande Ingrid Nettervik berättar om bakgrunden till den klassiska Utvandrarserien. Ackompanjerade av pianist. Entré 100 kr

 

Torsdagen den 12 december kl 14.00

Lucia

Sedvanligt luciafirande med ungdomar från Järntorgs­skolan som framför en luciatablå och sjunger lucia- och julvisor. Vi serverar lättglögg med russin och mandel samt jultallrik med småvarmt. Därefter kaffe och pepparkakor. Kostnad 150:-/person. Anmälan senast den 5 december till Kenny tel 070-565 97 50 eller e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. samt inbetalning till bankgiro 5641-1564 eller med Swish till 123 242 9983.