Torsdagar kl 14.00 på Tullbacken                     

Entré 50:- där inget annat anges. Kaffe/te med bröd ingår.

                                                                                                                                                                                                               

 Torsdag 18 januari kl 14.00

  "Är Östasien på väg mot en storkonflikt"?

 Lars Vargö f.d. ambassadör bl a i Seoul och Tokyo har ett stort  kunnande och intresse för Östasien. Han har bl.a.varit föredragande i Riksdagens utrikesutskott och chef för Riksdagens internationella kansli. Vi får den mycket intressanta möjligheten att få Östasiens situation belyst. Vad händer i Korea? 

Kostnad: 100 kr.

               

Torsdag 15 februari kl 14.00                                                             

 Årsmöte

Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Efter årsmötet sjunger Magnus  Wetterholm franska sånger ackompanjerad av Matts Norman på gitarr. Föreningen bjuder på kaffe/the och smörgåstårta.

    

            
Torsdag 15 mars kl 14.00

Möt våren tillsammans med våra bevingade vänner, fåglarna.

Ett kåseri till bilder om vårfåglarna av naturfotografen Torbjörn Arvidson från Örebro. Torbjörn har naturen som inspirationskälla med framför allt  fåglar och fjärilar som specialitet.

                                  

Torsdag 19 april kl 14.00

Inför valet

Vi har bjudit in företrädare för alla politiska partier i Nora. Hur ser deras program ut för de kommande åren? Vad kommer dom att göra för oss som bor i Nora? Vi får nu en chans att inför förestående val ställa frågor och höra partiernas åsikter i olika frågor.

                

Torsdag 24 maj kl 14.00

OWE TÖRNQVIST

Ett sanslöst sväng utlovas när klassiska sånger av Owe Törnqvist med tillhörande halsbrytande texter, tas om hand av tre rutinerade  musikanter med rötter i allt från visa och folkmusik till pop och schlager. Owe Törnqvist sägs vara den förste som gjorde rock  svenska, men här ges prov på hela hans musikaliska bredd, från ren och skär bonnarock till gammeltjo, blues och finstämda jazzballader.

 Kostnad: 100 kr.