Aktiva Seniorer Nora

Månadsmöte på Stadshotellet:

Torsdag kl 14.00 med visgruppen ”Gott och Blandat” från Oxelösund, gladmusik och underhållning, ingen anmälan

 Tyrolerafton 28 oktober

Vi har nu beslutat genomföra Tyrolerafton, men än finns det plats runt borden. Kom du också! Anmäl dig till Hasse senast den 16:e.

 Sugen på att spela boule?

Aktiva Seniorer hyr boulebanan i Allaktivitetshuset onsdagar 10.00--12.00 och 13.00-15.00. Det finns några platser kvar på eftermiddagen. Anmäl intresse till Britt-Marie Larsson, tel 070 231 12 26.

 Vart ska vi resa till våren?

Styrelsen har redan börjat jobba med programmet för våren 2022. Vi brukar arrangera en heldagsutflykt med buss i slutet av maj. Förslag på resmål? Företagsbesök? Prata med någon i styrelsen eller skicka ditt förslag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Väl mött till våra sammankomster!

/Styrelsen

 

Lena Linderholm 26 augusti

Aktiva Seniorer i Nora startar höstens verksamheter med ett besök hos Lena Linderholm i Stallarholmen utanför Strängnäs den 26 augusti. Det finns några platser kvar, anmäl och betala senast 19 augusti.

 

Seniorkollo i Folkets Park 27 augusti

Den 27 augusti är det avslutning på årets Seniorkollo i Folkets Park. Vi är med och presenterar oss där, kom dit du också!

 

Hjälmare Kanal 2 september

Gällande båtresan på Hjälmare Kanal den 2 september har vi fått några återbud under augusti. Därför finns några platser kvar, så ta gärna med bekanta även om de inte är medlemmar. Anmäl och betala senast 28 augusti.

 

Månadsmöte 16 september

Första månadsmötet har vi på Stadshotellet den 16 september med Magdalena Person. Magdalena visar bilder med Noramotiv och berättar om Maria Lang.

 

Betalning

Betala till bankgiro 5641-1564 eller Swish 123 242 99 83. Märk betalningen med "Lena" respektive "Båtresa".

 

För mer information se höstens programhäfte.

 

Välkomna!

Välkomna till månadsmöte på Stadshotellet torsdag 16/9 kl 14.
Magdalena Persson, Norafotograf och Maria Langentusiast ”reder ut saker och ting noga, det gäller Nora likväl som Skoga”
Kaffe med bulle serveras. Entré 50 kr.
Begränsar antal deltagare – bordsplacering med coronaavstånd.
 
 
Vi har flera platser kvar till företagsbesöket hos Tormek i Lindesberg och Pappersbruksmuseet i Frövi torsdagen den 30/9. Anmälan till Bernt senast den 22/7 på tel 070-321 83 38 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.